Κοτόπουλο με πένες και μπέικον

Κοτόπουλο με πένες και μπέικον

Υλικά:

1ολόκληρο στήθος κοτόπουλο φιλέτο
500g πένες
1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
250γρμ. τριμμένη γραβιέρα
250γρμ. τριμμένο ρεγκάτο
250γρμ. μπέικον
4 αυγά
Λίγο λάδι 
Λίγη φρυγανιά τριμμένη 

Εκτέλεση:

Βράζουμε το φιλέτο κοτόπουλο για 30 λεπτά σε άφθονο νερό, έχοντας προσθέσει αλάτι και λίγο πιπέρι. 
Παράλληλα βράζουμε και τις πέννες. Στη συνέχεια αλείφουμε με το λάδι μας καλά ένα πυρέξ ή ένα ταψάκι, πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με τριμμένη φρυγανιά και ρίχνουμε τις πένες, το ψιλοκομμένο μπέικον, τα τριμμένα τυριά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο, το ρίχνουμε στο πυρέξ, περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.
Ανακατεύουμε ελαφρά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!!!