Κρέας με κολοκυθάκια

Κρέας με κολοκυθάκια

ΥΛΙΚΑ

11/2 μοσχάρι σε μερίδες

11/2 κολοκυθάκια μικρά

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 μέτριες ντομάτες

1κ. σ. πελτέ

1φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Αλάτι, πιπέρι ,κανέλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίσει. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και το κρεμμύδι και τα τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε. Μόλις ροδίσει και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε το πελτέ, τις ντομάτες, τις οποίες έχουμε περάσει από το multi, και ζεστό νερό έως ότου σκεπάσει το κρέας. Κλείνουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει ώστε να μαλακώσει το κρέας.

Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε ροδέλες ενός πόντου περίπου. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με το ελαιόλαδο κι όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τα κολοκυθάκια,5-6 τηγανιές, και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Βγάζοντάς τα τα αφήνουμε σε ένα πιάτο. Όταν το κρέας είναι έτοιμο, προσθέτουμε ζεστό νερό, αν χρειάζεται, το αλάτι, το πιπέρι ,τη κανέλλα και τα κολοκυθάκια, τα αφήνουμε για 20 λεπτά ώστε να ψηθούν μαζί και να δέσει και η σάλτσα μας.

Bon Appetit!!!