Κρεατόσουπα με λαχανικά
ΥΛΙΚΑ
1κιλό μοσχάρι μικρές μερίδες
2 κολοκύθια
2 πατάτες μεγάλες
3 καρότα
1 κρεμμύδι ολόκληρο
3 μπουκέτα κουνουπίδι
3 μπουκέτα μπρόκολο
200γρ. αστράκι
2κ.σ. λάδι
1 λεμόνι
Αλάτι ,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το μοσχαράκι. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάζουμε νερό πάνω από τη μέση και ρίχνουμε το μοσχάρι. Το ξαφρίζουμε όσο χρειαστεί. Παράλληλα κόβουμε τις πατάτες σε κύβους, τα καρότα και τα κολοκύθια σε ροδέλες και μετά από μισή ώρα από τη βράση του κρέατος τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Όταν το κρέας μαλακώσει αρκετά ρίχνουμε το αστράκι, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι. Μόλις είναι έτοιμο, στίβουμε το λεμόνι και το ρίχνουμε στη κατσαρόλα. Αν προτιμάμε την σούπα μας πιο βελούδινη, πολτοποιούμε τα λαχανικά μας με ραβδομπλέντερ, ώστε να γίνει ελαφρώς πιο παχύρρευστη η σούπα μας.
Bon Appetit!!!