Μακαρόνια με τόνο και πιπεριές
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φαρφάλες ή πένες
1 συσκευασία τόνο με λάδι
3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί ,κίτρινη)
1 μικρό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
3 κ. σ. λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Τυρί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, που το έχουμε αλατίσει, για να ρίξουμε τα μακαρόνια. Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές στη μέση. Χρησιμοποιούμε μόνο τις μισές από τη κάθε μία, τις υπόλοιπες τις αφήνουμε για άλλη φορά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι ,το σκόρδο και τις πιπεριές. Σε ένα τηγάνι ψηλό ρίχνουμε το λάδι ,το κρεμμύδι ,το σκόρδο και τσιγαρίζουμε για λίγο. Ρίχνουμε και τις πιπεριές για 10 λεπτά και ανακατεύουμε. Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια. Μετά ρίχνουμε και τον τόνο στο τηγάνι και το πιπέρι, ανακατεύουμε για 5 λεπτά και το βγάζουμε από τη φωτιά. Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε και ρίχνουμε τυρί τριμμένο.
Τρώγονται ζεστά και παγωμένα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!