New York Cheesecake

New York Cheesecake

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο μπισκότα digestive

½ βιτάμ soft

1 κούπα ζάχαρη

4 πακέτα Philadelphia original

2 αυγά

1 βανίλια

2 κ. σ. κοφτές κόρν φλάουερ

1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες στραγγιστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα βάζουμε στο pyrex. Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα θρυμματισμένα μπισκότα, το ανακατεύουμε να πάει παντού και το στρώνουμε πατώντας το πολύ καλά. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Ανακατεύουμε στο χέρι καλύτερα, τη ζάχαρη με τα 4 philadelphia πολύ καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι, τα αυγά, τη βανίλια και το κόρν φλάουερ. Στρώνουμε το μείγμα πάνω στο μπισκότο και το βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς και μόλις περάσουν τα 10 λεπτά, κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 95 βαθμούς για 40 λεπτά.

Σβήνουμε το φούρνο και το αφήνουμε με την πόρτα ανοιχτή για 3 ώρες. Μετά στο ψυγείο για 1 ώρα. Το σερβίρουμε με γλυκό βύσσινο ή με ότι άλλο προτιμάτε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Ευχαριστώ πολύ για αυτή την special συνταγή την πολύ καλή μου φίλη Κατερίνα!